În România, 2020 este anul părintelui

În 2020, onorăm PĂRINTELE, în special pentru contribuția vizionară la creșterea copilului. Și asta fără a neglija importanța altor roluri sociale – medicul și asistentul medical, educatorul, antreprenorul.

Parcă niciodată nu a fost mai evident, în România, că părintele este nevoit să găsească soluții pentru educația copilului indiferent de locul geografic, de poziția socială, de dotarea tehnologică din casă, de propriul orar de lucru, de propria sănătate sau temere legată de ea, de munca suplimentară sau șomajul cu care s-a confruntat.

Părintele știe că există un mâine mai bun doar dacă acționează azi; nu după vacanța de vară sau la alegerile viitoare. Și îl onorăm în 2020 cu atât mai mult cu cât este în strânsă legătură cu viziunea asociației noastre – o comunitate de adulți din care copiii doresc să facă parte. Precum și cu valorile noastre – conectare, creștere, libertate.

Copiii de azi sunt părinții de mâine. Meta-morfoza este alături de părinții de azi și de mâine. Pentru un prezent mai bun.