Despre noi

Despre noi

Meta-morfoză sună complicat. Însă pentru noi nu este deloc așa. Pentru noi, este drumul către transformare, evoluție, șlefuire. Cu toate schimbările de traseu – dar și toate drumurile vieții trăite conștient. De fapt, pentru noi meta-morfoza constă într-o serie de perspective care se reașază și se schimbă caleidoscopic, până când fiecare ajunge să se simtă mai confortabil cu el însuși și cu lumea din jur. Până când reușește să folosească experiențe anterioare pentru a obține unele noi potrivite momentului.

Programele noastre sunt gândite pentru a reduce distanțele dintre noi și ceilalți, dar și dintre noi și noi. Apropiem participanții de propriile lor emoții astfel încât să conștientizeze ceea ce simt și să răspundă, nu să reacționeze abrupt, la ceea ce se întâmplă. Această reîntoarcere la sine îi ajută pe participanți să interacționeze mai bine cu ceilalți, mai conștient, mai asumat. Să fie parte dintr-un întreg în timp ce sunt întregi.

Suntem Clara și Lucia. Și nu îți predăm nimic, doar îți facem cunoștință cu tine din ce în ce mai bine, până când schimbările mici devin o transforMARE.

Studii și certificări

Lucia

Lucia este Psihoterapeut, Coach, Trainer NLPt. Este singurul specialist din țară care a parcurs formarea Health Certification Training sub îndrumarea binecunoscuților Robert Dilts, Suzi Smith, Tim Hallbom, discipoli ai lui Milton Erickson. Interesul ei față de educație și sănătate a condus-o la crearea mai multor cursuri și sesiuni de dezvoltare pentru tinerii și adulții care doresc să trăiască autonom, conștient, sănătos, contribuind activ la bunăstarea lor și a celor din jur.

Formări și certificări relevante

 • Health Certification Training – o formare ce include informații de specialitate și mai ales tehnici aplicate pentru sănătate și starea de bine: gestionarea convingerilor limitative, a blocajelor, iertarea de sine / a celorlalți, starea de prezență/mindfulness, gestionarea stresului, anxietății etc.
 • NLPt Coaching, Mediere și Psihoterapie ale Mind Master și NLPt Austrian Training Center, formare recunoscută de European Association of Psychotherapy și de Colegiul Psihologilor;
 • Cursuri de scurtă durată dar cu impact de lungă durată pentru o mai bună stare de sănătate fizică și mentală, precum Creative Mind (cu Stephen Gilligan), EMDR (pentru traume, anxietăți etc.) și Dynamic Spin Release (pentru transformarea pattern-urilor negative de gândire);
 • Master Trainer pentru cursul Mental Health Facilitator al NBCC, cea mai mare organizație internațională a consilierilor
 • Curs AMI Asistent Montessori pentru 6-12 ani
 • Facultatea de Psihologie
 • Peste 500 de ore de dezvoltare personală în metode diverse (neurolingvistică, sistemică, transpersonală, analiză personală cu psihanalist formator recunoscut AIP)

Clara

Clara explorează fluxurile de energie produse în corpul uman. Cu o diplomă în Transmisiuni de Date, are pasiune pentru strategii de succes. La început au fost despre „a avea” (o poziție, bani) și „a face” (afaceri). Călătoriile sunt sursă de energie. Apoi, copiii adolescenți solicită o transFORMARE a succesului material în relație de susținere. Sub îndrumare specializată practică integrarea noilor forme de energie – pasiune, iubire, deschidere, conectare, ascultare. Începe perioada lui a fi” (fericire). Re-cunoașterea energiilor infinite pe care omul le re-simte și accesarea lor conștientă deschid un nou drum de explorat – meta-morfoza minții generative.

Formări și certificări relevante

 • Facultatea de Electronică și Telecomunicații – Transmisiuni de Date
 • Cursurile de NLP de la MindMaster (unde a întâlnit-o pe Lucia)
 • Certificată Master Practitioner în NLP
 • NLP University, cursul Train the Trainer cu NLP
 • Modul introductiv de Succes Factor Modeling cu Robert Dilts
 • Coaching Generativ cu Robert Dilts și Stephen Gilligan
 • Membru în Asociația Internațională de Coaching Generativ